[Yk-yhdistys] Tule mukaan Meksiko-ryhmän toimintaan!

Suvi Seppälä sasepp at utu.fi
Wed Sep 12 10:32:54 EEST 2012


Meksiko-ryhmä on TYYn kehitysyhteistyövaliokunnan alla toimiva itsenäinen ryhmä, joka huolehtii TYYn omasta kehitysyhteistyöhankkeesta. Ryhmä on avoin kaikille Turun yliopiston opiskelijoille, ja etsimme nyt uusia innostuneita jäseniä. Mitään erityisiä taitoja tai tietoja ei tarvita, sillä jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista, järjestämään Meksiko-aiheisia tapahtumia, kirjoittamaan artikkeleita tai vaikkapa suunnittelemaan mainoksia saat siihen mahdollisuuden Meksiko-ryhmän kautta. Ryhmässä saat myös mahdollisuuden käyttää espanjankielentaitojasi, jos sinulla sellaisia on.

Ryhmään voi liittyä hakemalla kehitysyhteistyövaliokunnan viralliseksi jäseneksi tai toimintaan voi osallistua tulemalla vain paikalle kokouksiin tai tapahtumiin. Varsinkin epävirallisena jäsenenä osallistua voi silloin, kun on siihen aikaa, vaikkapa vain yhden tapahtuman toteuttamiseen.

Lisätietoja niin valiokunnan nettisivuilta http://org.utu.fi/tyykehy/ kuin myös Meksiko-hankkeen koordinaattori Salla Mäkelältä smmake at utu.fi 


More information about the Yk-yhdistys mailing list