[Yk-yhdistys] Luetaaan yhdessä -toiminnan palaveri ke 5.9. klo 14

Suvi Seppälä sasepp at utu.fi
Mon Sep 3 10:58:03 EEST 2012


Hei!

Oletko kiinnostunut opettamaan maahanmuuttajille suomen kieltä ja kulttuuria? Tarvitsemme lisää vapaaehtoisia Luetaan yhdessä -toimintaan, joka kokoontuu keskiviikkoisin Daisy Ladiesin tiloissa, osoitteessa Uudenmaankatu 1, 2. kerros. Koordinaattorina toiminut Katri Hirvonen on muuttanut Helsinkiin ja hänen tilalleen tarvitaan uusi toiminnan ohjaaja. Aloitamme yhdessä syksyn toiminnan suunnittelun ja lukujärjestyksen laatimisen ensi keskiviikkona 5.9.2012 klo 14.00 Daisy Ladiesin tiloissa.

Paikalla ovat muun muassa aktiivisesti opettajattajina toimineet Leena Raiskio ja Auli Ryökäs. Jos haluat mukaan toimitaan, mutta et pääse tulemaan keskiviikkona, niin voit ilmoittaa Paula Nyholmille (puh. 040 4889957/paula.nyholm at rokki.net) osallistumismahdollisuuksistasi. Voitko esim. ottaa jonkin syksyn lukutunnin vastuullesi ja jos voit, niin milloin?

Luetaan yhdessä -verkosto tukee maahan muuttaneiden naisten kotoutumista. Suomalaisnaisten verkosto tarjoaa vapaaehtoistyönä lukutaidon ja suomen kielen opetusta maahanmuuttajanaisille eri puolilla Suomea. Lue lisää toiminnasta yleisesti sivuilta www.luetaanyhdessa.fi/ .

Tule ja ota ystäväsi mukaan mielenkiintoiseen ja erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä antavaan toimintaan!


Paula Nyholm ja Jaana Kaura
Suomen UN Womenin Turunmaan paikallistoimikunta


More information about the Yk-yhdistys mailing list