[Yk-yhdistys] Kiinnostaako työskentely YK:ssa? Tietoisku 7.5. PUBs:ssa

Suvi Seppälä sasepp at utu.fi
Wed May 2 18:17:25 EEST 2012


Työ rauhan ja turvallisuuden puolesta: Kiinnostaako työskentely YK:ssa?

Tietoisku YK:n urajärjestelmästä ja hakuprosesseista järjestetään Turussa 7.5.

Yhdistyneet kansakunnat, sen rahastot, ohjelmat ja erityisjärjestöt ovat maailmanlaajuisesti toimiva työnantaja, joka keskittyy moniin keskeisiin kysymyksiin, niiden joukossa mm. kestävä kehitys, ympäristö, pakolaiset, hätäapu, ihmisoikeudet, HIV/AIDS, terrorismin vastainen taistelu, aseriisunta ja -valvonta. 
YK:n sihteeristö ja erityisjärjestöt hakevat nyt suomalaisia asiantuntijoita erilaisiin keskitason tehtäviin. Hakijoilta toivotaan noin 5-15 vuoden työkokemusta mm. seuraavilta aloilta: oikeus ja oikeusvaltion kehittäminen, terveys ml. lisääntymisterveys ja ravitsemus, sosiaalisektori ml. naisiin kohdistuvan väkivallan torjuminen, ihmisoikeudet, vesi ja sanitaatio, koulutus ja opetus, henkilöstöhallinto, taloushallinto ja - suunnittelu, tekninen sektori. 

YK:n järjestöt etsivät päteviä ja hyvin motivoituneita henkilöitä, jotka uskovat YK:n tavoitteisiin ja rooliin ja jotka ovat valmiita työskentelemään erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä  
YK:n sihteeristön, YK:n kehitysohjelman (UNDP), YK:n lapsirahaston (UNICEF) ja YK:n väestörahaston (UNFPA) edustajat vierailevat Suomessa 7.-8.5. ja kertovat YK:n tarjoamista tehtävistä ja urajärjestelmän rakenteesta. He antavat myös lisätietoja menestyksekkään työhakemuksen laatimisesta ja valmistautumisesta YK:n järjestämiin työhaastatteluihin. Lisäksi edustajat vastaavat osallistujien kysymyksiin. Tilaisuuden ovat avoinna kaikille ja niiden kieli on englanti.  

Turussa tilaisuus pidetään maanantaina 7.5. klo 10-12.30 Turun Yliopiston tiloissa, Assistentinkatu 7, Sali PUB 2.


More information about the Yk-yhdistys mailing list