[Yk-yhdistys] Haetaan kahta opiskelijaa Nuorten huippukokoukseen Omanissa (Muscat), 8.-13.12.2012

Suvi Seppälä sasepp at utu.fi
Fri Jun 1 17:25:32 EEST 2012


YK-liitto koordinoi osallistujaa/-ia Omanissa järjestettävään nuorten huippukokoukseen ensi joulukuussa. Kyseessä on omakustanteinen konferenssimatka.

Hakijan tulee olla 18-24-vuotias korkeakouluopiskelija.

Vapaamuotoiset, tiiviit hakemukset 8.6. mennessä osoitteeseen: toimisto at ykliitto.fi

Terveisin,
YK-liitto

Opetus- ja kulttuuriministeriö/ Suomen Unesco-toimikunta on saanut Unescon Euro-Arab Dialogue –prosessin kautta mahdollisuuden lähettää kaksi opiskelijaa Omanissa järjestettävään neljänteen Muscatin nuorten huippukokoukseen (4th Muscat Youth Summit) 8.-13.12.2012.

Kokouksen järjestävät Omanin opetusministeriö yhdessä mm. Omanin kansallisen Unesco-toimikunnan kanssa, tarkoituksena on edistää kulttuurienvälistä vuoropuhelua ns. länsi-itä -akselilla, osana Unescon Euro Arab Dialogue –prosessia. Konferenssissa on työpajoja, joiden teemoina on sosiaalinen yrittäjyys, kaupunkitaide, -design ja –kulttuuri sekä digitaalinen osallistuminen sosiaalisen median ulottuvuuksineen. 
Kokous on suunnattu korkeakouluopiskelijoille (ikä 18-24 vuotta), ja osallistujien valinnassa tulee huomioida sukupuolten tasa-arvo. Osallistujia odotetaan n. 200 Lähi-idän, Aasian, Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueilta.

Oman kattaa osallistujien paikalliset matkakulut (majoitus, ateriat, kuljetukset Muscatissa, ekskursiot) ja järjestävät osallistujille viisumit. Osallistujille jää matkakustannusten kattaminen. Opetus- ja kulttuuriministeriö/ Suomen Unesco-toimikunta eivät vastaa aiheutuvista matkakuluista.

Lisää konferenssista, mm. ohjelma päivittyy myöhemmin sivustolle: 
http://www.muscatyouthsummit.com/

Videot aiemmista nuorten huippukokouksista: 
2009: http://www.youtube.com/watch?v=JbsSzQG3oV8&feature=related
2010: http://www.youtube.com/watch?v=_9yESsKpQug 
2011: http://www.youtube.com/watch?v=iZ1XljngZ1c


More information about the Yk-yhdistys mailing list