[Yk-yhdistys] Infotilaisuus maahanmuuttajalasten läksykerhosta 10.1. klo 17.30, Publicumissa

"Suvi Seppälä" sasepp at utu.fi
Thu Dec 15 22:57:05 EET 2011


Kiinnostaako vapaaehtoistyö lasten parissa? Tai opetustyökokemuksen kartuttaminen monikulttuurisessa ympäristössä?

Opetuskoti Mustikka hakee uusia ohjaajia maahanmuuttajalasten läksykerhoon ensi kevääksi. Turun YK-yhdistys järjestää yhdessä Sateenkaari Koto ry.n Opetuskoti Mustikan kanssa infotilaisuuden 10.1.2012 klo 17.30 läksykerhontoiminnasta ja kerhon tulevaisuudesta kaikille kiinnostuneille.
Läksykerho toimii kaksi kertaa viikossa parin tunnin ajan Halisissa sijaitsevassa kerhotilassa. Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti Nummenpakassa ja Halisissa opiskeleville koululaisille, erityisesti 1.-4.-luokkalaisille. Apua tarvitsevia lapsia on tavallisesti kerhossa 5-15, monista eri kulttuureista. Toiminnan ideana on tukea lasten suomen kielen oppimista niin läksyissä auttamisen kuin leikkimisen ja pelaamisenkin avulla. Lapsia voidaan auttaa myös kokeisiin valmistautumisessa.

Vapaaehtoisia läksykerho-ohjaajia kaivataan tähän kaksi kertaa viikossa järjestettävään kerhoon. Tänä syksynä kerhoa on järjestetty tiistaisin ja torstaisin klo 14-16, mutta kevään aikataulusta voimme sopia tarkemmin infotilaisuudessa. Tämä työ sopii mainiosti opiskelijoille. Ohjaamisesta saa todistuksen, että on tehnyt vapaaehtoistyötä maahanmuuttajalasten opetuksen parissa. Myös mahdolliset bussimatkakulut kerhopaikalle matkustettaessa korvataan. Vaikka et pääsisikään joka kerta paikalle kerhoon, kaikkien ohjaajien apu olisi kerhon säilymisen kannalta erittäin tärkeää! 

Jos haluat lisätietoa ennen infotilaisuutta, voit ottaa yhteyttä läksykerhon yhteyshenkilöön Minja Rimppiin mimeri at utu.fi  tai Sateenkaarikodon toiminnanjohtajaan Tenna Käpylään tenna.kapyla at sateenkaarikoto.fi


Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan lisää tammikuussa!

Ystävällisin terveisin,
Turun YK-yhdistys ja 
Sateenkaari Koto ry:n Opetuskoti Mustikka



More information about the Yk-yhdistys mailing list