[Yk-yhdistys] Kehy-postikortin sekä Meksiko-haalarimerkin suunnittelukilpailut (TYYn Kehitysyhteistyövaliokunta)

"Suvi Seppälä" sasepp at utu.fi
Tue Apr 19 22:14:19 EEST 2011


TYYn Kehitysyhteistyövaliokunta: Kehy-postikortin sekä Meksiko-haalarimerkin suunnittelukilpailut

Anna luovuutesi kukoistaa kevätauringon lailla ja suunnittele kehitysyhteistyövaliokunnalle postikortti! Voit käyttää inspiraationasi YK:n vuosituhattavoitteita jotka löytyvät osoitteesta: www.vuosituhattavoitteet.fi

Lähetä taideteoksesi valiokunnalle sähköisesti pdf-tiedostona alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen ajoissa, sillä kolmelle parhaalle on palkinnoksi maineen lisäksi tiedossa hulppeat lahjakortit Sammakon kirjakauppaan! Laita mukaan myös nimesi ja yhteystietosi, samalla luovutat meille oikeuden käyttää suunnittelemaasi korttia. Kolme parasta painetaan korteiksi – ja pian ne siis saattavat olla matkalla ympäri maailman!

Voit myös suunnitella haalarimerkin TYYn Meksiko-hankkeelle!
Tehtävänäsi on siis suunnitella haalarimerkki, jonka teemana on Meksiko, wixarika/huichol-kansa tai alkuperäiskansat yleisesti. Sen muoto voi olla mikä tahansa, mutta eri värejä ei saisi olla yli yhdeksää. Palkintona hienon, käsinkosketeltavan haalarimerkin kokemisen lisäksi sen suunnittelijalle on pari leffalippua – muista siis kirjoittaa viestiin nimesi ja yhteystietosi!

Lähetä mahtavat luomuksesi sähköpostitse osoitteeseen: kehy-kilpailu at hotmail.com
Kilpailuaikaa on huhtikuun loppuun eli 30.4. saakka! Voittajat julkaisemme 13.5. mennessä.

Lisätietoja: http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2011/2111



More information about the Yk-yhdistys mailing list