[Yk-yhdistys] Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä monikulttuurisessa ympäristössä lasten parissa?

Pirkko Aalto phaalt at utu.fi
Mon Jan 18 19:31:08 EET 2010


Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä monikulttuurisessa ympäristössä lasten parissa?

Turun YK-yhdistys on toiminut jo pitkään yhteistyössä Sateenkaari Koto ry:n kanssa, ja yhteistyö jatkuu innokkaasti. Yksi yhteistyön hedelmistä on Halisten maahanmuuttajalasten läksykerhotoiminta. Kerhossa autetaan lapsia läksyissä sekä pelataan ja leikitään erilaisia pelejä tukien koululaisten suomen kielen kehitystä.

Maahanmuuttajalasten läksykerho Halisissa aloittaa kevään toimintansa tiistaina 19.1.2010 klo 13 osoitteessa Kardinaalinkatu 3. Läksykerhoa järjestetään vapaaehtoisvoimin tiistaisin ja torstaisin klo 13-15. Kerhossa pääset tutustumaan Turun seudun maahanmuuttajiin ja uusiin kulttuureihin rennossa tunnelmassa, pelailun ja muun kivan merkeissä. Samalla pääset tekemään arvokasta työtä, sillä apuasi läksyjen kanssa varmasti arvostetaan. Mukaan voit tulla kokemustaustastasi riippumatta. Vapaaehtoisohjaajana pienikin panoksesi on lapsille suuri ja sopivan ohjaajajoukon ansiosta kerhossa ei tarvitse olla joka viikko, vaan miten sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Läksykerhon alkamisen lisäksi vapaaehtoisohjaajille järjestetään yhteinen alkutapaaminen Halisissa keskiviikkona 20.1.2010 klo 15-16 yhteistyössä Sateenkaari Koto ry:n puheenjohtajan Henna Junttilan kanssa. Alkutapaamisessa keskustelemme kevään toiminnasta ja menneen syksyn kehitysehdotuksista.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä monikulttuurisessa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoa saat minulta, Turun YK-yhdistyksen monikulttuurisuus-vastaavalta osoitteesta phaalt at utu.fi

Ystävällisin terveisin,
Pirkko Aalto
Turun YK-yhdistys
monikulttuurisuus-vastaava


More information about the Yk-yhdistys mailing list