[Yk-yhdistys] Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivät 13.-14.11

Jarkko Lainkari jarlain at utu.fi
Fri Oct 2 16:30:11 EEST 2009


Hei kaikki!

Ilmoittautuminen Nuorten ja opiskelijoiden YK-päiville on alkanut!

Alla teksti suoraan YK-liiton sivuilta.

Nyt kipinkapin ilmoittautumaan!

----------------------------------------------------------------------------

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivät järjestetään Jyväskylässä 13.-14.11.2009.

Kaksipäiväiseen seminaariin tulee ilmoittautua etukäteen pe 16.10. klo 16.00 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuneille emme voi taata mahdollisuutta osallistua tapahtumaan. Tilaisuuteen mahtuu 100 osallistujaa.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Teemme tilaisuuden ruokailu- ja majoitusvaraukset ilmoittautumisten perusteella ja toivomme, että tapahtumaan ilmoittautuneet myös osallistuvat tapahtumaan. 

Mikäli ilmoittautuneita tulee määräaikaan mennessä enemmän kuin 100, saatamme joutua sulkemaan ilmoittautumiskaavakkeen ennen määräaikaa. Otamme ihmisiä varapaikoille ilmoittautumisjärjestyksessä.   
Seminaari on maksuton, osallistujille tarjotaan majoitus ja ruokailut seminaarin aikana. Matkakulut korvataan molempien päivien ohjelmaan osallistuville omavastuun (13 eur) ylittävältä osalta halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan.

Matkakulujen korvauslomakkeen voi tulostaa tapahtuman sivulta. Se tulee palauttaa postitse (alkuperäiset matkaliput liitteenä) maanantaihin 7.12.2009 mennessä osoitteeseen: Suomen YK-liitto/matkakorvaus, Töölöntorinkatu 2B, 00260 Helsinki. Tämän jälkeen palautettuja matkakorvaushakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Ilmoittautu osoitteessa: http://www.ykliitto.fi/ilmoittautuminen_ykpaivat_2009




More information about the Yk-yhdistys mailing list