[Yk-yhdistys] ekskursio TAPRIin 27.11.

"Pilvi Lempiäinen" pslemp at utu.fi
Thu Nov 12 08:54:19 EET 2009


Hei kaikki listalaiset,


YK-yhdistys on toteuttamassa ekskursiota 27.11 rauhan- ja konfliktientutkimuskeskus TAPRI:in,  joka sijaitsee Tampereella. 

TAPRI omien sanojensa mukaan: "Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskus TAPRI on monitieteinen ja kansainvälinen Tampereen yliopiston Yhteiskuntatutkimukseninstituutin yhteydessä toimiva tutkimuslaitos, jonka tehtävänä on korkeatasoinen sotien syihin, konfliktien väkivallattomaan ratkaisuun ja rauhan edellytyksiin pureutuva tutkimus. Voimassa olevan tutkimusohjelman mukaan tutkimus kohdistuu rauhanomaiseen muutokseen, ja kaikki hankkeet nivoutuvat tähän ohjelmaan. "

Lisätietoa osoitteesta http://www.uta.fi/laitokset/yti/tapri/index.html


Osallistuminen ekskursiolle on omakustanteinen, mutta Turun YK-yhdistyksen jäsenille maksamme junan menolipun Tampereelle. Ilmoittautumisen raja on 20 henkilöä.

Sitovat ilmoittautumiset ekskursiolle puheenjohtajallemme Pilville [ pslemp at utu.fi ] 25.11 mennessä.

Jos olet kiinnostunut YK-yhdistyksen tarjoamasta junalipusta, mainitse ilmoittautuessasi oletko 
a) jäsen ja jos olet, kerro oletko
b) joku muu kuin opiskelija, sillä ostamme oletuksena aina opiskelijahintaisen lipun. (Jos olet opiskelija, muistathan ottaa siis opiskelijakortin mukaan!)

Mikäli olet kiinnostunut Turun YK-yhdistyksen jäsenyydestä, jäseneksi voit liittyä maksamalla 5 e tilille 430918-23034, lisäten viestiin oma nimesi ja osoitteesi. Jäsenmaksu on voimassa syyskuun alusta seuraavan vuoden elokuun loppuun. Huomioi, että mikäli haluat jäsenenä ekskursion menolippu-edun, on jäsenmaksu oltava maksettuna 20.11


**** 27.11 Ekskursion ohjelma ****

8.45 - Kokoontuminen Turun rautatieaseman portailla.

9.00 - Juna Tampereelle (saavumme 11:00)

12.00 - TAPRI:n ohjelma alkaa. Luvassa toiminnan esittelyä sekä luento ajankohtaisesta tutkimusaiheesta

15:00 - TAPRI:n ohjelma loppuu. Vapaaehtoinen yhteinen ruokailu. Paluu Turkuun omaan tahtiin, mikäli Turkuun palata halajaa. Tampereeltä lähtee junia Turkuun mm. seuraaviin aikoihin: 15.11, 16.11 ja 18.11.

TERVETULOA


More information about the Yk-yhdistys mailing list