[Yk-yhdistys] Kirjavaa musiikkia-ilta Turussa!

Tuula Tuominen tutuom at utu.fi
Wed Nov 5 09:22:24 EET 2008


KUTSU


TERVETULOA KIRJAVAA musiikkia –iltaan!

lauantaina 22.11. kello 19 - 23

Taide- ja toimintatalo Vimmassa, Aurakatu 16

EI pääsymaksua!
 

KIRJAVAA musiikkia nautittavaksi marraskuussa. KIRJAVAA musikkia –ilta on järjestyksessään toinen; viime vuoden konsertti oli menestys. 


Tänä vuonnakin kuulet musiikkia, jota et muutoin Turussa kuule! Illan kaikilla esiintyjillä on ainakin yksi yhteinen nimittäjä: he eivät pane pahakseen, kun yleisö alkaa tanssia. Kutsumme iltaan kaikki, jotka haluavat edistää aitoa kanssakäymistä kulttuurien ja ihmisten välillä ja nauttia musiikista yhdessä. Sisään  mahtuu vain 150 ensimmäistä, joten tule ajoissa!

ARTISTIT 

Kosovarêt on tanssittanut Suomessa asuvien Kosovon albaanien juhlissa balkanilaisin rytmein jo kymmenisen vuotta. Nyt he soittavat kaikelle kansalle!

Santtu Karhu & Talvisovat – maailman ainoa livvinkielinen yhtye Petroskoista Karjalan tasavallasta – jo vuodesta 1989. Jos haluat opiskella Santun lyriikoita yhteislaulua varten aunuksenkarjalaksi, löytyvät tekstit täältä: http://talvisovat.onego.ru/lyrics.html

Mad Ice – afrogroovea, kauniita melodioita, poprockia ja afrikkalaisia kansanlauluja, hittejä Itä-Afrikassa ja nyt Kampalan konsertin jälkeen keikka Turussa. Laulukielinä swahili, luganda ja englanti. Viralliset sivut: http://www.madice.net/ , musiikkia ja videoita: http://www.myspace.com/madice2  

Kurditanssiryhmä esiintyy bändien tauoilla, ryhmä kuuluu Iranin Kurdistanin Nuorten liitto ry:hyn.


Konsertin järjestävät Turun kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen monikulttuurinen toiminta ja SONDIP – Varsinais-Suomen monikulttuuristen yhdistysten liitto ry.

Konsertin järjestämistä tukevat Opetusministeriö ja Länsi-Suomen etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNO.




More information about the Yk-yhdistys mailing list