[Yk-yhdistys] Mahdollisuuksien tori ja ensi viikon keskustelutilaisuus

Saija Siivonen sasiiv at utu.fi
Tue May 13 20:46:15 EEST 2008


Moi kaikille,

meillä oli tänään pieni, mutta tiivishenkinen kokous ja tässä hieman sen satoa. 

1) mahdollisuuksien tori on pystyssä lauantaina 25.5. kävelykadulla klo 10-17, mutta aamulla mennään jo aikaisin pystyttämään ja järjestämään. illan viimeiset sitten kokoaa tavarat. Linda tuo telttamme paikalle ja Elina on koko päivän työllistettynä koko torin tiimoilta. Häneltä saa kuitenkin apua sitten tavaroiden pois viemisessä. Vieläkin lisävoima olisi iso plussa, joten jos itse pystyt tulemaan vaikka vain hetkeksi, siitäkin olisi iso apu! ja tulkaa ihmeessä moikkaamaan meitä ständillemme! mahdollisuuksien tori etsii itsessäänkin vapaaehtoisia, joten sinne voi rekrytä vaikka kavereita avuksi :)

pöytävuoromme ovat nyt seuraavanlaiset:
Saija 8-14
Linda 8-10
Leena 10-14
Tuula 14-17
Satu 14-17
Sinttu 15.15-17

maistatamme tilaisuudessa World Food Programin hätäruoka energiapatukoita ja vedämme ihmisoikeuspeliä, jossa on palkintona parhaimmalle ryhmälle Fiskarin sininen tuote-sakset. Noppa peliä varten on vielä työstämättä, mutta yritämme vielä kehittää jotain sopivaa. lisäksi on tietysti paljon yk-henkistä promoa tiedossa. 

2) Mahdollisuuksien viikon osana Turun YK-yhdistys järjestää torstaina 22.5. klo 18 keskustelutilaisuuden aiheesta "Kotiapulaiset - Perun modernit orjat" toimistollamme Ystävyyden talolla osoitteessa Uudenmaankatu 1, ylin kerros. Sisäänkäynti Bremerin vierestä. Tiedossa on tietoisku aiheesta vapaaehtoisen kokemusten siivittämänä sekä vapaata keskustelua. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tulkaa runsaslukuisina paikalle :)

3) Pidämme vielä kesästarttina kokouksen mahdollisuuksien torin jälkeisellä viikolla / kesäkuun alussa, infoa ajankohdasta tulee lähempänä.

4) Seuraava mahdollisuuksien torin kokous on torstaina 15.5. klo 18 Ystävyyden talolla, kaikki kynnelle kykenevät mukaan!

Tervetuloa ja aurinkoisia alkukesän päiviä kaikille!

Saija.

---------------------------
Saija Siivonen
Turun YK-yhdistys
Puheenjohtaja
sasiiv at utu.fi
041-5390050



More information about the Yk-yhdistys mailing list