[Yk-yhdistys] YK-yhdistyksen mamu-kerho

Tuula Tuominen tutuom at utu.fi
Wed Feb 6 18:42:14 EET 2008


Hei!

YK-yhdistyksen maahanmuuttajatoiminta jatkuu taas. YK-yhdistys pitää keväällä 2008 läksypiiriä koululaisille Halisissa. Kerho pidetään tiistaisin klo 11-14 ja tarkoituksena on auttaa koululaisia läksyissä sekä vahvistaa pelien ja leikkien avulla heidän suomen kieltään.

YK-yhdistys hakee siis vapaaehtoisia ohjaajia kerhoon. Jokaiseen vuoroon tarvitaan ainakin 2 ohjaajaa. Kerhossa pääset tutustumaan Turun maahanmuuttajiin ja uusiin kulttuureihin leppoisassa tunnelmassa, pelailun ja muun kivan merkeissä. Samalla pääset tekemään arvokasta työtä, sillä apuasi läksyjen kanssa varmasti arvostetaan. Mukaan voi tulla, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta toiminnasta. 
Ohjaajana ei tarvitse olla joka viikko, vuoro osuisi kohdalle ehkä pari kertaa kuussa. Hienoa olisi kuitenkin, jos sama ohjaajaporukka pysyisi kasassa koko kevään. Kevään lopulla ohjaajia odottaa jotain pientä kivaa sekä todistus tehdystä vapaaehtoistyöstä. 
Kerhot pidetään Halisissa osoitteessa Kardinaalinkatu 3. Matkakulut Halisiin korvataan tarvittaessa. 

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä monikulttuurisuustoiminnan parissa, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä monikulttuurisuus-vastaavaan Tuula Tuomiseen (tutuom at utu.fi)



More information about the Yk-yhdistys mailing list