[Yk-yhdistys] Halisten maahanmuuttajatoiminnasta ja Mahdollisuuksien torista

Anne Nokua amnoku at utu.fi
Tue Sep 11 18:26:18 EEST 2007


Hei yhdistys!

TÄMÄN VIIKON TORSTAIN NAISTENKERHOA EI pidetä sillä osanottajia oletetaan olevan vähän alkavan Ramadinin vuoksi. Katso kalenteria ja tule avustamaan! Ilmoittautumiset:  yk-hallitus at utu.fi

UUSIA OHJAAJIA TARVITAAN SYKSYKSI 2007!
Halisten maahanmuuttajatoiminta ei enää jatku samanlaisena läksykerhona kuin keväällä 2007. Sen sijaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin pidetään naisten kerhoa, johon lapsetkin saavat tulla. YK-yhdistykseltä toivotaan vapaaehtoisia ohjaajia tiistain ja torstain kerhoihin. Tiistaisin paikalla on  kouluikäisiä lapsia ja heidän kanssaan on tarkoitus tehdä suomen kieltä vahvistavia tehtäviä, pelejä ja leikkejä. Torstaisin on aiheena "koti ja keittiö", jolloin kaikki halukkaat voivat tulla tekemään ja opettamaan toisillekin omia bravuurejaan. Kerhot ovat aina tuttuun aikaan klo 12-15. 
 
Jo siis haluat auttaa kouluikäisiä maahanmuuttajalapsia tiistaisin tai kokkailla maahanmuuttajanaisten kanssa torstaisin, niin ilmoittaudu Maijulle (maseli(at)utu.fi) mahdollisimman pian. Kerro sähköpostitse milloin pääsisit paikalle ja torstain kerhoon tuleva voisi ilmoitella myös siitä, mitä keittiöön liittyvää vuorolla tehtäisiin.
 
Jokaiseen vuoroon pyrimme saamaan kaksi ohjaajaa. Kerhot pidetään Halisissa osoitteessa Kardinaalinkatu 3.


_____________________________________________________________ 



TURUN YK-YHDISTYS MAHDOLLISUUKSIEN TORI-TAPAHTUMAN VASTUUJÄRJESTÖNÄ

Mahdollisuuksien tori-tapahtuma etsii jälleen tekijöitä! Tule HARJOITTELUUN TAI VAIKKA TALOUDENHOITAJAKSI! Tänä vuonna tapahtumassa rikottiin ennätyksiä sillä ilmoittautuneita yhdistyksiä oli jopa yli 50, ja yleisöäkin vallattomasti. Tule räätälöimään itsesi näköistä tekemistä: kehitysyhteistyön, verkostoitumisen, yhdistyselämän, tiedotuksen, seminaarin, musiikin, näyttelyiden, tiedotuksen, mainonnan jne. parissa.

Turun Mahdollisuuksien Tori kuuluu Euroopan unionin EuropeAIDin rahoittamaan hankkeeseen ja kaipailemme tapahtumalle uutta taloudenhoitajaa. Tehtävä on vapaaehtoistyötä, mutta on mahdollista sopia myös siten että taloudenhoitajan hankkimista sponsorirahoista taloudenhoitaja saa tietyn prosentin palkkioksi. Tehtävään annetaan opastusta ja myös Kehitysyhteistyön palvelukeskus, Kepa, kouluttaa. Matkat Kepan koulutuksiin Halsinkiin maksetaan ja niistä saa yleensä kurssitodistuksen.

Tapahtuman nettiosoite: http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/turku

Ilmoittelehan kiinnostuksestasi piakkoin! Vastuuhenkilö Anne Nokua anne.nokua at utu.fi tai koordinaattori Rebecca Frilund rebfri at utu.fi. Tai tule kuulemaan lisää uusien tutustumisiltaan Bremeriin (Uudenmaankatu 1, 20500 Turku) 20.9. klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki YK-yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Tarjoilua. Ei ennakkoilmoittautumista. 



Terveisin
Anne Nokua
MT vastuuhölö:)











More information about the Yk-yhdistys mailing list