[Yk-yhdistys] Halisten maahanmuuttajakerhot

Maiju Selin maseli at utu.fi
Mon Sep 3 17:02:02 EEST 2007


Heippa kaikki ja hyvää syksyn alkua!

Halisten maahanmuuttajatoiminta ei enää jatku samanlaisena kuin se vielä keväällä oli eli koululaisten läksykerhoa ei enää pidetä. Sen sijaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin pidetään naisten kerhoa, johon lapsetkin saavat tulla. Etenkin tiistaisin paikalla on myös kouluikäisiä lapsia, ja heidän kanssaan on tarkoitus tehdä suomen kieltä vahvistavia tehtäviä, pelejä ja leikkejä (eli vähän niinkuin läksykerhossakin tehtiin..). Torstaisin on aiheena "koti ja keittiö", jolloin kaikki halukkaat voivat tulla tekemään ja opettamaan toisillekin omia bravuurejaan. Kerhot ovat aina tuttuun aikaan klo 12-15.

Jo siis haluat auttaa kouluikäisiä maahanmuuttajalapsia tiistaisin tai kokkailla maahanmuuttajanaisten kanssa torstaisin, niin ilmoittelehan mulle mahdollisimman pian! Periaatteessa jo huomenna saa mielellään mennä kerhoilemaan, jos vain näin lyhyellä varoitusajalla pystyy ü. Kerro spostitse tai soita, milloin pääsisit paikalle ja torstain kerhoon tuleva mahdollisesti myös, mitä keittiöön liittyvää haluaisit tehdä omalla vuorollasi.

Iloisin ja uusia kerhoja ja ohjaajia odottavin terveisin,
Maiju


-----------------------------------------------------------------
"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."


More information about the Yk-yhdistys mailing list