[Yk-yhdistys] Kansalaisjärjestöjen verkostoitumispäivä la 24.11.2007 klo. 12-16.00 Turku-salissa

Anne Nokua amnoku at utu.fi
Tue Oct 30 14:54:42 EET 2007


Hei yhdistys!

Alla tietoa Mahdollisuuksien tori tapahtuman syksyisestä järjestötapaamisesta! Pahoittelut jos tämä viesti tulee jo toiseen kertaan. Tervetuloa verkostoitumispäivään kaikki ja etenkin Mahdollisuuksien torin tiedotuksesta, vastuuhenkilön tai taloudenhoitajan pestistä kiinnostuneet...Lisää Mahdollisuuksien torista voi kysellä hallituksen seuraavassa kokouksessa 1.11. klo 17. Paikkana Turun YK-yhdistyksen tilat osoitteessa Uudenmaankatu 1, ylin kerros, sisään Bremerin vierestä, samassa talossa mm. valokuvakeskus Peri.

Anne Nokua
MT:n vastuuhenkilö

_____________________________________________________________________________________________

Hei järjestökansalaiset!

Tämä on ensimmäinen kutsu turkulaisten kansalaisjärjestöjen verkostoitumistapahtumaan Mahdollisuuksien torin tiimoilta. Toivottavasti ainakin yksi jäsen/järjestö pääsee osallistumaan. Tilaisuus järjestetään lauantaina 24.11.2007 klo. 12-16.00 Turku-salissa yliopiston juurella osoitteessa:

Ylioppilastalo A, 2. krs.
Rehtorinpellonkatu 4 A
FIN-20500 TURKU

Tapahtumassa on kahvitus ja purtavaa järjestöläisille. Puhumme hieman ensi vuoden torin teemasta ja Kepasta tullaan kertomaan meille interaktiivisuudesta yleisön kanssa eri tilaisuuksissa (ts. "miten parhaiten kommunikoida yleisön kanssa ja tuoda sanomansa julki"). Luvassa on myös piakkoin vahvistuvaa muuta ohjelmaa, josta saatte tiedon myöhemmin. Pääteemaa, eli verkostoitumista, emme myöskään toki unohda ja tapahtuman virallisen loppumisen jälkeen on vielä tunti aikaa vaihtaa kuulumisia Turku-salissa vapaamuotoisissa tunelmissa.

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa ja pyytäisinkin teitä ilmoittamaan tulostanne minulle esim. sähköpostitse viimeistään maanantaihin 18.11. mennessä. Käyttäkää siis hyväksenne tilaisuus tutustua toisiin järjestöihin, Kepaan ja Mahdollisuuksien torin mahdollisuuksiin!

Iloista viikon jatkoa kaikille!

Terveisin,
Rebecca Frilund
Mt-koordinaattori
(rebfri at utu.fi)


P.S. Paikalle löytämistä helpottava linkki löytyy osoitteesta:

http://twiki.linux-aktivaattori.org/view/Turuxi/TurkuSali



More information about the Yk-yhdistys mailing list