[Yk-yhdistys] Palkataan projektikoordinaattori Mahdollisuuksien torille

Anne Nokua amnoku at utu.fi
Wed Feb 14 16:19:51 EET 2007


Hei yhdistys!

Palkkaamme Mahdollisuuksien torille projektikoordinaattorin entisen työntekijän muuton vuoksi. Mahdollisuuksien torin vastuujärjestönä toimii Turun YK-yhdistys. Tämä on loistava tilaisuus oppia tapahtumanjärjestämistä, nähdä turkulainen järjestökenttä, oppia verkostoitumisen saloja, osallistua tiedottamiseen jne. Porukkaan kuuluu mm. taloudenhoitaja, vastuuhenkilö, mainoksien suunnittelija ja tiedottajat. Tiedottajaparivaljakoksi ovat ilmoittautuneet Inkeri Juntti ja Heini Viljanen. Mahdollisuuksien torin kaipailee seminaariinsa vastuuhenkilöitä edelleen, innokkaat rohkeasti esiin!

Terveisin 
Anne Nokua
Turun YK-yhdistys,
Mahdollisuuksien torin vastuuhenkilö
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haetaan projektikoordinaattori
monikulttuurisuusfestivaali Mahdollisuuksien Torille Turkuun.

Mahdollisuuksien torit saivat alkunsa Vaasassa -80 luvulla, nykyään nämä järjestöelämää ja monikulttuurisuutta esittelevät tapahtumat ovat levinneet kymmenille paikkakunnille. Toreja koordinoi valtakunnallisesti Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa, ja paikallisten tapahtumientoteuttamisesta vastaa järjestöistä koottu suunnitteluryhmä. Vastuujärjestönä Turussa toimii Turun YK-yhdistys.

Tänä vuonna Turun Mahdollisuuksien torin päätapahtuma on Kävelykadulla, johon odotetaan yli 40 paikallista kansalaisjärjestöä esittäytymään. Värikäs ja tapahtumarikas tori tarjoaa koko päivän paitsi kansalaisjärjestöjen järjestämiä tempauksia ja näyttelyitä, niin myös monikulttuurisen ohjelmalavan, jossa esiintyy tanssijoita ja bändejä. Järjestämme myös seminaarin, jonka teemana ovat YK:n vuosituhattavoitteet ja lapset. 
 
Turun Mahdollisuuksien tori sai vuosille 2006–2008 EU:lta tapahtuman kehittämiseen ja paikallisten kansalaisjärjestöjen verkostoitumiseen tarkoitettua tukea. Tuella palkataan yksi henkilö vastaamaan la 26.5.2007 järjestettävän Mahdollisuuksien torin tuottamisesta, sekä syksyllä järjestettävästä verkostoitumista tukevasta järjestötapahtumasta. Tapahtumaa on järjestämässä edellisten vuosien tapaan myös vapaaehtoisia, mm. erikseen nimetyt yleinen projektivastaava, tiedottajat ja taloushallintovastaava sekä torille osallistuvien järjestöjen edustajia. 

Työaika on noin 20h/vko, ja työpanos jaetaan keväälle (11vkoa) ja syksylle (max. neljä vkoa). Keväällä töitä on 19.3.–1.6.2007 ja syksyllä vielä täsmentymättömänä aikana korkeintaan neljä viikkoa. Tuntipalkka on 10eur/h, jonka lisäksi myös puhelinkulut sekä matkat Helsinkiin Kepan tapaamisiin korvataan. Mahdollisuus vastaavaan työsopimukseen myös vuonna 2008. 

Edellytämme kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja turkulaisten järjestöjen sekä monikulttuurisuustyön tuntemusta. Ryhmätyötaidot ja ihmisten motivointikyky ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia, sillä Mahdollisuuksien tori rakentuu järjestöjen yhteistyölle. Kehittämisprojekti puolestaan edellyttää idearikkautta ja ennakkoluulottomuutta uusille toimintatavoille. Myös tiedotuskokemus on toivottavaa. 

Nettisivumme osoite: www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/turku

Lisäinformaatiota antaa:
Saila Tykkyläinen 
EU –projektin taloushallintovastaava 
sajoty at utu.fi 
 
Lähetäthän hakemuksen sähköisenä sekä Anne Nokualle
(anne.nokua at utu.fi) että Saila Tykkyläiselle (sajoty at utu.fi) viimeistään su 4.3. Haastattelut pyritään pitämään viikolla kymmenen.


-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Haetaan projektikoordinaattoria.doc
Type: application/msword
Size: 27136 bytes
Desc: not available
Url : https://lists.utu.fi/pipermail/yk-yhdistys/attachments/20070214/344b71d6/Haetaanprojektikoordinaattoria-0001.doc


More information about the Yk-yhdistys mailing list