[Yk-yhdistys] Kuulumisia kokouksesta ja syksystä

Tiia Haapaniemi tiliha at utu.fi
Wed Sep 20 16:18:51 EEST 2006


Hei! Kirjoitin tämän viestin eilen, mutta tulikohan se läpi.. Varmuudeksi uudestaan:

Tapasimme tänään Proffassa, ja vaikka puolet yhdistyksen hallistuksesta on maailmalla, näyttää syksystä kuitenkin olevan tulossa hieno ja toimelias. Siitä huolimatta olemme hyvin iloisia kaikista uusista ihmisistä, joten tule mukaan jo seuraavaan kokoukseen, joka pidetään ke 4.10 klo 18 Proffan pienessä kabinetissä.

And I thank also our English-speaking guest tonight, welcome again! I will write you personally later about the activities we talked about.

Kokouksessa puhuimme mm. näistä asioista:

- Aloitamme Halisissa lasten läksyjenlukukerhon yhdessä Muu maa mustikka -projektin kanssa. Kerhossa autamme 1.-2.-luokkalaisia läksyjen tekemisessä keskiviikkoisin klo 12-14/15. Joka kerralla olisi hyvä olla mukana 2 YK-yhdistysläistä auttamassa läksyissä ja myös leikkimässä lasten kanssa. Tähän myös miehet voivat osallistua!! Jos pääset yhdeksikin kerraksi, siitä on iso apu. Olen menossa piiriin huomenna, ja sen jälkeen osaan kertoa lisää. Tänään puhuimme, että koska ala-asteikäisten läksyt on nopeasti tehty, niiden jälkeen voisi olla hyvä leikkiä sellaisia leikkejä, jotka tukevat kielen oppimista. Tätä pitää suunnitella lisää yhdessä.

- YK-liiton koulutuspäivä on la 7.10. Helsingissä klo 10-16. Sinne ovat kaikki tervetulleita oppimaan YK:sta, ja YK-liitto korvaa osan matkoista, osan korvaa meidän yhdistys. Koetamme pitää omavastuuosuuden pienenä, mutta asia on vielä auki. Ilmoittautumisaikaa on 2.10. asti. Ilmoittaudu minulle

- YK:n päivänä 24.10. pidämme ständiä Educariumissa ja osallistumme rauhankulkueeseen, joka lähtee Liljan patsaalta klo 18. Mahdollisesti myös kouluvierailuja. Lisää tietoa myöhemmin.

- Pidä mielessä myös Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivät Helsingissä, 20.-21.10.

- Seuraava kokous on 4.10. Silloin valitaan hallitukseen uusia jäseniä - olisitko sinä kiinnostunut? Laitan tähän liitteeksi kuvauksen siitä, mitä hallitustehtävät voivat pitää sisällään. Ne muuttuvat aina tilanteen mukaan, mutta tästä edelliseltä pj:lta Ernalta saamastani paperista saa hyvän kuvan. YK-yhdistyksen hallitukseen on kautta aikojen noustu suoraan puskista ilman mitään kokemusta. Annetaan tämän hyvän perinteen jatkua eli ota heti yhteyttä!

Terveisin,
Tiia

¨¨¨¨¨¨¨
Eerikinkatu 5 C 84
20100 Turku
tel. +358 44 3180985


More information about the Yk-yhdistys mailing list