[Yk-yhdistys] Tule UM-vierailulle ja YK-päiville!

Tiia Haapaniemi tiliha at utu.fi
Sat Oct 14 11:26:03 EEST 2006


Hyvät ihmiset,

on tullut aika ilmoittautua mukaan Helsingin-ekskursiolle, jossa riittää fantastista ohjelmaa pe-la 20.-21.10. Perjantaiaamupäivästä vierailemme ulkoministeriössä kavakulaisen seurassa. Sieltä siirrymme Nuorten YK-päiville, jonka mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelma kannattaa katsoa tästä http://www.sykli.info/nuortenykpaivat/ohjelma.htm

ILMOITTAUTUMINEN
Sinun on tehtävä kaksi ilmoittautumista, sekä minulle että YK-päivien järjestäjille:
**1.Ilmoittaudu minulle mahd pian (viim ti 17.10), jos osallistut vierailulle ulkoministeriöön. UM:ssä meitä opastaa kavakulainen Arto Haapea. Kavaku on yhtä kuin kansainvälisten asioiden valmennuskurssi eli diplomaattiurakone, joten vierailun aikana on mahdollista tivata, miten UM:öön pääsee töihin, mitä kavakut tekevät jne. UM-vierailun yksityiskohdista laitan viestiä erikseen ilmoittautuneille.
**2. YK-päiville on ilmoittauduttava netissä http://www.sykli.info/nuortenykpaivat/ilmo.htm

MATKAT
Tapahtuman järjestäjä korvaa noin puolet matkoista (halvimman kulkuvälineen mukaan). Säästä siis kuitit! Todennäköisesti myös Turun YK-yhdistys korvaa osan matkoista.

MAJOITUS
YK-päivien järjestäjät eivät tarjoa majoitusta. Suosittelen siis kavereita/tuttuja Helsingissä. Jos tarvitset majoitusta, ota minuun yhteyttä niin järjestetään.

Ota yhteyttä, jos jokin asia jäi epäselväksi. Jos ei, niin ilmoittaudu pikaisen rohkeasti. Helsingissä odottavat YK-ihmiset pitkin Suomea, ihmisoikeus-workshopit, YK-kokoustekniikkakoulutus, Max Jacobson ja hyvät bileet. Nähdään siellä!

Tiia

¨¨¨¨¨¨¨
Eerikinkatu 5 C 84
20100 Turku
tel. +358 44 3180985


More information about the Yk-yhdistys mailing list