[Yk-yhdistys] Ensimmäinen kokous!

Tiia Haapaniemi tiliha at utu.fi
Tue Aug 22 09:59:41 EEST 2006


Moi kaikille!
En yritä vihjata, että syksy olisi alkamassa, mutta on ikävä YK-yhdistystä ja sillä vaan ajattelin kutsua teitä pikku hiljaa mukaan toimintaan. Tässä viestissä asiaa TYY:n avajaiskarnevaalista, ekasta kokouksesta sekä siitä, että meillä on tänä vuonna ollut suurkato hallituksessa, koska monta ihmistä sai syksyksi harjoittelu/työ/opiskelupaikan toisaalta. Tarvitsisimme paljon täydennystä, mm. sihteeriä, taloudenhoitajaa ja muita jäseniä kaivataan! Ota siis rohkeasti yhteyttä jos olet kiinnostunut toiminnasta. YK-yhdistyksessä tekeminen on monipuolista ja mukavaa mm. siitä syystä, että täällä tutustuu muihinkin kuin ainejärjestöihmisiin.

Tervetuloa siis lämpimästi mukaan, kun tapaamme ensimmäisen kerran torstaina 31.8. klo 18 ravintola Bremerissä. Puhutaan syksyn suunnitelmista, avajaiskarnevaalista (ti 5.9.) rekryseminaarista (TYY:n kehitysyhteistyöviikolla) ja nuorten YK-päivistä (lokakuussa Helsingissä). Tervetuloa kokoukseen!

Osallistumme TYY:n avajaiskarnevaaliin ti 5.9. klo 10-14 Yliopistonmäen keskusaukiolla. Avajaiskarnevaalissa TYY:n alayhdistykset esittelevät toimintaansa uusille ja vanhoille opiskelijoille. Tämä on loistava tilaisuus houkutella uusia jäseniä mukaan. Karnevaalilla myös Turun kaupunginjohtaja Mikko Pukkinen sekä rehtori Keijo Virtanen ja täytekakkua kaikille kävijöille. TYY on toivonut toiminnallista ohjelmaa. Visoja on kuulemma jo hyvin paljon, joten luovumme perinteisestä YK-visasta ja toteutamme ehkä toisen keväällä esillä olleen idean taulusta, johon saa kirjata ajatuksiaan ihmisoikeuksista tms. Tätä ideaa voisimme vielä hioa to 31.8. kun tapaamme. Lisäksi myymme YK-liiton sinisiä tuotteita.

Leppoisaa elokuun loppupuolta ja nähdään ensi viikon torstaina!

Tiia

¨¨¨¨¨¨¨
Eerikinkatu 5 C 84
20100 Turku
tel. +358 44 3180985


More information about the Yk-yhdistys mailing list