[Viikset] Viiksisisitkö sitsata?

Iiro Rantanen ihhran at utu.fi
Mon Sep 26 23:50:42 EEST 2011


Hyvät viiksiseuralaiset!

Toverit! On tullut aika kokoontua ja juhlistaa viiksekkyyttä laulun, juoman ja yleisen hilpeyden merkeissä. Julistettakoon siis täten, että ilmoittautuminen ”Viiksisisitkö sitsata” -sitseille on alkanut. Sitseille on yhteensä 30 paikkaa. Hinta seuran jäsenille on 10 euroa ja muille 12 euroa, maksu maksetaan paikan päällä, tasaraha suotavaa. Ilmoittautuminen on sitova! Sitsit järjestetään perjantaina 28.10 klo 18.00 Vuokralaisyhdistyksen tiloissa osoitteessa Inspehtorinkatu 4 B. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen, ruokajuoma, snapsi sekä kahvi +avec.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen viiksi-hallitus at lists.utu.fi 21.10.2011 mennessä. Kerrothan ilmoittautuessasi nimesi, ruokajuomasi (olut / siideri / alkoholiton) ja erityisruokavaliosi (kasvis, laktoosi, allergia…).

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa tarkoituksena on pitää hauskaa ruoan ja juoman merkeissä. Tilaisuutta johtaa kunnianarvoisa seremoniamestari, jonka tehtävä on huolehtia osallistujien viihtyvyydestä. Pukukoodi on siisti arkiasu. Mukaan et tarvitse muuta kuin juhlamieltä ja halutessasi omia virvokkeita.

Kaikki joukolla sitsaamaan!

-Viiksimarsalkka


More information about the Viiksi-tiedotus mailing list