<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"></head><body dir="auto">In english below<div dir="auto"><br></div><div dir="auto">----<br dir="auto">AVOIN KUTSU OPETUSNÄYTTEISIIN<br dir="auto"><br dir="auto">Elintarvikekehityksen professorin tai apulaisprofessorin (Associate or Assistant Professor, tenure track), erityisalana pohjoiset elintarvikkeet,<br dir="auto">tehtävää varten opetusnäytteen antavat <br dir="auto"><br dir="auto">keskiviikkona 4.9.2019 <br dir="auto">klo 13.00 FT Kati Hanhineva aiheesta<br dir="auto">"Introduction to non-targeted metabolite profiling and applications in food and health research"<br dir="auto"><br dir="auto">klo 13.30 FT Reetta Satokari aiheesta<br dir="auto">"Intestinal microbiota, inflammation and diet"<br dir="auto"><br dir="auto">Paikka: Biocityn 6. krs:n palvelupisteen neuvotteluhuoneen.<br dir="auto"><br dir="auto">Opetusnäytteen ottaa vastaan valmisteluryhmä.<br dir="auto">Opetusnäytteen kesto on kaksikymmentä minuuttia (+/- 5 min), jonka jälkeen<br dir="auto">valmisteluryhmä ja muut läsnäolijat voivat tehdä tarkentavia kysymyksiä.<br dir="auto">Kaikki kiinnostuneet kutsutaan seuraamaan opetusnäytteitä ja tutkimusesitelmiä.<br dir="auto"><br dir="auto">----<br dir="auto"><br dir="auto">OPEN INVITATION<br dir="auto">to Demonstration Lectures for the position of Associate or Assistant Professor (tenure track) in Food Development with specialization in Nordic Food given by Kati Hanhineva and Reetta Satokari on Wednesday 4th of September 2019.<br dir="auto"><br dir="auto">Schedule: <br dir="auto">PhD Kati Hanhineva at 13.00<br dir="auto">on "Introduction to non-targeted metabolite profiling and applications in food and health research"<br dir="auto"><br dir="auto">PhD Reetta Satokari at 13.30<br dir="auto">on "Intestinal microbiota, inflammation and diet"<br dir="auto"><br dir="auto">Place: BioCity, 6th floor, Negotiation room at the Service Point. <br dir="auto"><br dir="auto">The teaching demonstration takes 20 min (+/- 5 min). The audience is very welcome to ask questions after the lecture.<br dir="auto"><br dir="auto">Welcome!<br dir="auto"><br dir="auto">On behalf of the preparatory group<br dir="auto"><br dir="auto"><br dir="auto">Merja Fehlig<br dir="auto"><br dir="auto"><br dir="auto">Merja Fehlig<br dir="auto">Palvelupäällikkö <br dir="auto">Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta<br dir="auto">Henkilöstöpalvelut<br dir="auto">Turun yliopisto <br dir="auto">Mobile <a href="tel:040-17 08 294" original_font_attr="-1" original_line_height_attr="" dir="auto">040-17 08 294</a><br dir="auto"><a href="http://www.sci.utu.fi" original_font_attr="-1" original_line_height_attr="" dir="auto">www.sci.utu.fi</a><br dir="auto"><br dir="auto"><br dir="auto">________________________________<br dir="auto"></div><div dir="auto"><br></div><div dir="auto">Viestin välitti</div><div dir="auto">Samuli Pyytövaara </div><div dir="auto">varapuheenjohtaja</div><div dir="auto">Turun Yliopiston Kemistit TYK ry </div></body></html>