<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style type="text/css" style="display:none"><!-- p { margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; }--></style>
</head>
<body dir="ltr" style="font-size:12pt;color:#000000;background-color:#FFFFFF;font-family:Calibri,Arial,Helvetica,sans-serif;">
<p></p>
<div>Omenasiiderien aistinvarainen arviointi/Sensory evaluation of apple ciders</div>
<div><br>
</div>
<div>(In English below)</div>
<div><br>
</div>
<div>Tervetuloa osallistumaan omenasiiderien aistinvaraiseen arviointiin. Arviointi on osana erikoistyötäni, jossa tutkin omenalajikkeen ja hiivan vaikutuksia kemiallisiin ja aistittaviin ominaisuuksiin omenasiidereissä. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa
 kokemusta aistinvaraisista arvioinneista.</div>
<div><br>
</div>
<div>Arvioinnit järjestetään tasatunnein torstaina 4.4. ja perjantaina 5.4. klo 10-14. Osallistuminen edellyttää yhtä (1) käyntiä, jonka kesto on osallistujasta riippuen n. 20-30 min.</div>
<div>Arvioinnit järjestetään Turun yliopiston elintarvikekemian laitoksella elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen aistilaboratoriossa PharmaCityn 7. kerroksessa. Osoite: Itäinen Pitkäkatu 4 C-rappu.</div>
<div><br>
</div>
<div>Arvioitavat näytteet sisältävät omenaa ja ovat alkoholillisia. Alkoholipitoisuuden vuoksi osallistujien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Varauduthan todistamaan ikäsi tarvittaessa.</div>
<div><br>
</div>
<div>Jos olet kiinnostunut osallistumaan arviointeihin, ilmoittautua voit linkin kautta:</div>
<div><br>
</div>
<div><a href="https://doodle.com/poll/t4gdqk5qteak9k9k">https://doodle.com/poll/t4gdqk5qteak9k9k</a>​ <br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>Lisätietoa tutkimukseen liittyen voi kysyä minulta (pebhep@utu.fi) tai ohjaajaltani Oskar Laaksoselta (osanla@utu.fi).</div>
<div><br>
</div>
<div>Terveisin,</div>
<div>Paulina Heponiemi</div>
<div>-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</div>
<div>Welcome to take part in the sensory evaluation of apple ciders. The evaluation is a part of my master’s thesis where I research the effect of apple cultivar and yeast on chemical and sensory qualities of apple ciders. Taking part does not require previous
 experience in sensory evaluations.</div>
<div><br>
</div>
<div>The evaluations will take place on Thursday 4th of April and on Friday 5th of April on each hour from 10 to 14. Taking part will require one (1) visit to the sensory lab and depending on the person will take approximately 20 - 30 min. The evaluations will
 be held in the sensory lab in PharmaCity 7th floor. Itäinen Pitkäkatu 4 stairway C.</div>
<div><br>
</div>
<div>The samples contain apple and are alcoholic so participants must be over the age of 18. Be prepared to prove your age if necessary.</div>
<div><br>
</div>
<div>If you are interested in taking part, fill in the form:</div>
<div><br>
</div>
<div><a href="https://doodle.com/poll/t4gdqk5qteak9k9k">https://doodle.com/poll/t4gdqk5qteak9k9k</a> <br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>More information about the study can be asked from me (pebhep@utu.fi) or my supervisor Oskar Laaksonen (osanla@utu.fi).</div>
<div><br>
</div>
<div>Regards,</div>
<div>Paulina Heponiemi<br>
</div>
<div>******************<br>
</div>
<div>Viestin välitti​</div>
<div>Fanni Suomi</div>
<div>Tiedotusvastaava, TYK ry</div>
<div>tiedotus@tykry.fi​<br>
</div>
<p><br>
</p>
<div><br>
<br>
</div>
<p><br>
</p>
</body>
</html>