KINFO: TYK ry:n toimihenkilöhaku 2024 ja hallituksen järjestäytymiskokouksen ajankohta / TYK ry's official application 2024 and the date of the first board meeting of the year

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Tammi 3 14:39:53 EET 2024


(In English below)


Heippa,


TYK ry:n vuoden 2024 hallitus järjestäytyy 9.1.2024 klo 17. Jäsenistöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan kokousta paikan päällä Orbitaalilla (Henrikinkatu 2, Aurum, 1. kerros). Ensimmäisessä kokouksessaan hallitus muun muassa jakaa keskenään tulevan vuoden vastuualueet ja keskustelee yhdessä yhteisistä käytänteistä.


Toimintaamme kaipaamme apuun paljon toimareita, oletko sinä halukas toimimaan TYK ry:n toimihenkilönä vuonna 2024? Tai onko kiinnostusta lähteä hieman isompaan toimaripestiin ja ryhtyä Tykin päätoimittajaksi vuodelle 2024?


Toimihenkilöhaku on auki ja haku päättyy 13.1.2024 klo 23:59. Laajemmat kuvaukset pesteistä löytyvät sähköpostista ja nettisivuilta.

Toimihenkilöksi pääset hakemaan seuraavan linkin kautta:


https://forms.office.com/e/i8hTCF15i7


Toimihenkilöksi hakeminen on myös mahdollista myöhemmin tulevana vuonna. Mikäli sinulla on kysymyksiä toimarihommista, ota yhteyttä hallitukseen (kemistit at lists.utu.fi).


**********

Vuodelle 2024 on haussa erityisesti Tykin päätoimittaja, joka on ensi vuonna hieman enemmän vastuuta vaativa toimaripesti. Pestin kuvauksen pystyt lukemaan alapuolelta. Tehtävään saa apua hallitukselta!


Päätoimittaja

Päätoimittaja tai päätoimittajat vastaavat yhdistyksen Tykki-lehden toimittamisesta, taitosta ja painattamisesta. Lehti ilmestyy kolmesti vuodessa ja yksi lehdistä on Piltti-Tykki. Lehden taittaminen vie aikaa yleensä 1-2 viikkoa lehden sisällöstä riippuen. Lehdet löytyvät myös nettisivuiltamme sähköisinä versioina ja päätoimittajien tehtävä on huolehtia, että lehdet päätyvät nettisivuille ajallaan.


**********


Tässä on listattuna eri toimihenkilöpestejä, joihin etsimme tekijöitä. Tänäkin vuonna perustamme tapahtumatoimikunnan ja sometoimikunnan näihin pesteihin hakeneista. Tutustu rauhassa näihin ja hae rohkeasti mihin tahansa pestiin!


Tapahtumatoimihenkilöt

Tapahtumatoimihenkilöt kuuluvat tapahtumatoimikuntaan, joka yhdessä hallituksen tapahtumavastaavien kanssa järjestää ja suunnittelee sitsejä, bileitä ja muita TYK ry:n (ja muiden yhteistyötahojen) tapahtumia. Suunnittelun lisäksi tehtäviin kuuluu auttelua esim. sitsipaikkojen järjestelyissä, tarjoilussa, siivoamisessa, tarvikkeiden- ja ruokien hankinnassa sekä lipunmyynnissä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa parhaita bileitä ja tapahtumia, tämä pesti on sinulle!


Grafiikkatoimihenkilöt

Grafiikkatoimihenkilöt suunnittelevat ja toteuttavat nimensä mukaisesti TYK ry:n grafiikkaa, kuten julisteita ja haalarimerkkejä erilaisia tapahtumia varten. Graafikot pääsevät myös suunnittelemaan erilaisia oheistuotteita, mitä keksitäänkään ottaa myyntiin.


Koulutuspoliittiset toimihenkilöt

Koulutuspoliittiset toimihenkilöt auttavat hallituksen kemian ja biokemian kopoja. Kopon tärkein työ on pitää huolta siitä, että opiskelijan edut ja mielipiteet huomioidaan, sekä kursseilla opiskelijoita kohdellaan reilusti. Lisäksi kopot hoitavat muun muassa kopokahveja, joissa keskustellaan laitoksen henkilöstön kanssa erilaisista koulutuspoliittisista aiheista, kuten kurssipalautteista ja tenttimisjärjestelmistä.


Opintopiiri- /demokerhotoimihenkilöt

Demokerhon tarkoitus on kokoontua esimerkiksi viikoittain tekemään yhdessä demoja tai selkkareita. Demokerhon vetäjän ei itse tarvitse osata auttaa demoissa tai selkkareissa, vaan olla päivystäjänä ja katsoa, että tilat jäävät siistiin kuntoon. Tämä pesti on sopiva varsinkin opettajalinjalla opiskeleville.


Kv-toimihenkilöt

Kv-toimihenkilönä pääset käymään ja auttamaan kansainvälisissä tapahtumissa sekä tutustumaan meidän kv-opiskelijoihimme. Lisäksi pääset kääntämään kokouksien pöytäkirjojen päätöksiä ja erilaisia julkaisuja englanniksi. Mikäli englannin kieli sujuu ja olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisten opiskelijoiden parissa ja ajamaan heidän etujaan, niin hae ihmeessä tähän pestiin.


Sometoimihenkilöt

Jos olet kiinnostunut somesta ja valokuvaamisesta, niin sometoimikunnassa toimiminen on sinun paikkasi. Sometoimarina saat tunnukset TYK ry:n Instagram- ja Facebook-tileille (ja uudelle TikTok-tilille!). Toimiisi kuuluu maanantainen viikkotiedotus sekä valokuvaus eri tapahtumissa ja niistä postaaminen.


(Tykki-toimihenkilöt), katso myös Päätoimittaja

Tykki-toimarina pääset muun muassa keräämään juttuja lehteen, tekemään kansikuvia, taittamaan Tykkiä, valokuvaamaan.  Jos siis olet kiinnostunut journalismista, piirtokätesi on vakaa tai jos runosuonesi sykkii, niin hae tähän pestiin!


Käsityötoimihenkilöt

Käsityökerhon vetäjät pitävät käsityökerhoa esimerkiksi vuoroviikoittain. He suunnittelevat ohjelman ja hankkivat tarvikkeet sitä varten. Jos käsityöt ovat intohimosi, niin hakemaan vaan!


Leffatoimihenkilö

Leffatoimihenkilönä pidät esimerkiksi vuoroviikoittain leffailtoja, hankit leffan, varaat tilan ja varmistat tarjottavat iltaa varten. Leffojen ystävät ottakaa yhteyttä!


Lautapeli-iltojen toimihenkilö

Järjestät (esimerkiksi vuoroviikoittaista) lautapelitoimintaa ja pidät huolta, että pelejä kulkeutuu paikalle iltaa varten. Helppoa ja hauskaa!


Alumnitoimihenkilö

Alumnitoimarina järjestät Afterwork-tapahtuman esimerkiksi kuukausittain ja sinulla on myös mahdollisuus ideoida muuta alumnitoimintaa oman mielenkiinnon mukaan!


Urheilutoimihenkilö

Jos nautit kaikennäköisestä ryhmäliikunnasta hae tähän pestiin! Toimit hallituksen kulttuuri- ja liikuntavastaavan apuna, hankit pelaajia peleihin, muistutat pelien ajankohdista ja osallistut mieluiten itsekin peleihin.


Tilatoimihenkilö

Tässä pestissä olet tilojemme ylläpitäjänä. Tilatoimarina olet mukana pitämässä huolta tilojemme (Orbitaali, Kraatteri, Vetokaappi) viihtyvyydestä, niin siisteyden, kuin tarjonnankin kannalta.


Yritysyhteistyötoimihenkilö

Yritysyhteistyötoimihenkilönä pääset toimimaan yhteistyössä yritysyhteistyövastaavan kanssa. Toimarina pääset hankkimaan sponsoreita ja auttamaan yritysvierailujen järjestämisessä.


Yleiset toimihenkilöt

Yleinen toimihenkilö auttaa hallitusta erilaisissa nakkihommissa. Yleinen toimihenkilö on pesti sinulle, jos olet kiinnostunut ainejärjestötoiminnasta, mutta et oikein tiedä tarkalleen mitä haluaisit tehdä. Kerro hakemuksessa mielellään, millainen tehtävä sinua kiinnostaisi.


Ystävällisin terveisin,

Hilla Nieminen ja Eevi Kallio

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, hallitus 2024

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


*******


Hi,


TYK ry's new board for the year 2024 will be organized 9.1.2024 at 5 pm in Orbitaali (Henrikinkatu 2, Aurum). Keep in mind that the board meeting will be held in Finnish, but we are happy to answer any of your questions. If you are interested in becoming one of our officials, a person who helps the board in different tasks, please send us email for further information (kemistit at lists.utu.fi<mailto:kemistit at lists.utu.fi>). Our application is in English, but contact us by email and we will tell you more about our activities.


Kind regards,

Hilla Nieminen and Eevi Kallio

Chairman and vice-chairman, board 2024

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20240103/0ecc0d4d/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo