[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Avoimia tehtäviä Paimion parantolassa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Maalis 21 09:33:01 EET 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Avoimia tehtäviä Paimion parantolassa
--------------------------------------------
Alvar ja Aino Aallon suunnittelema Paimion parantola on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista modernin arkkitehtuurin merkkiteoksista. Viime vuodet parantolan päärakennus on ollut avoinna yleisöille ympäri vuoden tarjoten ryhmille ja yksittäisille vieraille opastettuja kierroksia, näyttelyitä, kokous- ja tapahtumatiloja sekä majoitusta parantolakokonaisuuteen kuuluvissa rakennuksissa. Parantolan päärakennuksessa toimivat museo- ja kirjakauppa sekä ravintola.

Parantolassa vieraili viime kesäkaudella yli 20 000 vierailijaa. Pian avautuvaan kesäkauteen haemme tiimiimme

ASIAKASPALVELUOPPAITA

jotka vastaavat yleisötyöstä, opastuksista sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä parantolan asiakaspalvelupisteellä ja kaupassa. Paimion kesässä kohtaavat kotimaiset sekä kansainväliset vieraat, jotka majoittuvat ja viipyvät parantolan arkkitehtuurin parissa sekä ympäröivässä luonnossa.

Lisäksi haemme OPPAITA vastaamaan Paimion parantolan opastetuista kierroksista, näyttelyiden esittelystä ja valvonnasta.

Asiakaspalveluoppailta ja oppailta edellytämme hyvää asennetta ja energiaa vieraiden kohtaamiseen sekä kiinnostusta arkkitehtuuriin ja muotoiluun. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Kielitaitoedellytyksenä on suomi ja englanti, ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

KORKEAKOULUHARJOITTELIJOITA

kesänäyttelyiden esittely- sekä valvontatehtäviin. Harjoittelijat pääsevät osallistumaan näyttelyiden rakentamiseen, tapahtumatuotantoihin sekä toimimaan parantolan tiimin tukena erilaisissa muissa tehtävissä. Haemme tehtävään ensisijaisesti korkeakouluharjoittelijoita, joilla on mahdollisuus korkeakoulun harjoittelutukeen.

KOKOELMATYÖNTEKIJÄÄ

vastaamaan Paimion parantolan Alvar ja Aino Aallon suunnittelemien kalusteiden inventoinnista sekä dokumentoinnista. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan kolme kuukautta.

Kokoelmaprojekti toteutetaan kuluvan kevätkesän aikana yhteistyössä Alvar Aalto -säätiön kanssa.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja esimerkiksi taidehistoriasta ja museologiasta sekä toivotaan työkokemusta kokoelmatehtävistä. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta ja projektinhallintakykyä.

MYYNNIN AMMATTILAISTA

rakentamaan parantolan yleisöpalvelujen, majoitus- ja tapahtumaliiketoimintojen myynnin prosesseja, tuotteita sekä asiakkuuden hallintaa osana parantolan kehityshanketta. Toimi on määräaikainen ja projektiluonteinen ja hakijalla tulee olla hotelli- ja matkailualan osaamista tai taustaa muulta toimialalta myynnin kehityshankkeissa. Tehtävä edellyttää dynaamista ja kaupallista näkemystä sekä operatiivisen tekemisen asennetta.

YÖVAHTI-KIINTEISTÖVALVOJAA

vahvistamamaan parantolan majoitustoiminnan sekä kiinteistöhuollon tiimiä ilta- ja yöaikaan. Valvojat ovat tukena kesän tapahtumatuotannoissa sekä asiakaspalvelutiimin apuna tarvittaessa. Etsimämme henkilö on tottunut yötyöhön sekä omaa itsenäisen työasenteen.

***

Avoimet tehtävät Paimion parantolan erityisessä ympäristössä edellyttävät kiinnostusta yleisötyöhön sekä hyvää asiakaspalveluhenkeä. Innostus arkkitehtuuriin, muotoiluun sekä kulttuuriin on avuksi. Opiskelutaustaksi soveltuvat kulttuuri- ja taide tai matkailu-, myynti- ja asiakaspalveluopinnot. Ennen kaikkea tehtävissä on tärkeää ymmärtää, että jokainen kohtaaminen on ainutkertainen ja että, aina on olemassa ratkaisuja yllättäviin arjen haasteisiin. Paimion parantolan päivät ovat erilaisia ja täynnä uusia kokemuksia.

Työhön kuuluu perehdytys, joka antaa valmiudet tehtäviin sekä koulutusohjelma Paimion parantolan historiasta ja tämän päivän toiminnasta. Uusi tiimin jäsen pääsee osaksi kiinnostavaa Alvar Aalto toimijoiden verkostoa. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Tehtävänimikkeellä otsikoitu hakemus sekä cv tulee lähettää tiistaihin 2.4.2024 mennessä. Työhaastatteluja tehdään jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Kirsi Pitkänen tiistaista torstaihin klo 9-11, p. +358 41 314 7680.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry at paimionparantola.fi

Tervetuloa osaksi Paimion parantolan tiimiä, kokemaan Alvar ja Aino Aallon maailma, parantolan upea miljöö sekä erilaiset kotimaiset sekä kansainväliset yleisöt ja vieraat.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
rekry at paimionparantola.fi


Ilmoitus vanhenee: 2.4.2024

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/avoimia-tehtavia-paimion-parantolassa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko