[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museomestari Salon historialliseen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Tammi 4 10:08:53 EET 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museomestari Salon historialliseen museoon
--------------------------------------------
Salon historiallinen museo on osa Salon kaupunkia. Museo vastaa Salon alueen aineellisen kulttuuriperinnön tallentamisesta, tutkimisesta ja näytteille asettamisesta. Museon kohteita ovat Salon elektroniikkamuseo sekä kahdeksan paikallismuseota: Halikon museo, Kiikalan kotiseutumuseo, Meritalon museo ja museopuutarha, Perniön museo, Ploominki – satulasepän torppa, Suomusjärven kotiseutumuseo, Trömperin kestikievari sekä Kreivinmäen ulkomuseoalue.

Pieni mutta pippurinen työyhteisömme on osaava ja innostunut, tule mukaan!

Etsimme joukkoomme museomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.2.2024-15.2.2025.

Museomestari vastaa museokohteiden ja esinevarastojen olosuhdevalvonnasta, tekee pieniä ylläpitokorjauksia ja muita teknistä osaamista vaativia tehtäviä, vastaa näyttelyrakentamisen tekniikasta ja osallistuu museoesineiden käsittelyyn sekä puhdistukseen. Samalla hän osallistuu Salon historiallisen museon näyttelyiden tekniseen kehittämiseen mm. uusittavien asenäyttelyiden osalta.  Historiallisen museon museomestari myös avustaa tarvittaessa taidemuseota näyttelyiden ripustusaikana sekä teoskuljetuksissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on museomestarin ammattitutkinto tai soveltuvat tiedot ja taidot, B-ajokortti sekä hyvä suomen ja vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Tehtävä edellyttää teknisen työn taitoja sekä it-taitoja ja halukkuutta oppia jatkuvasti uutta. Hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä omien töiden organisointikyky ovat eduksi tehtävässä onnistumisessa. Tehtävä edellyttää hyviä kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaitoja, itsenäistä, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä kiinnostusta historiaan ja kulttuuriperinnön säilyttämiseen.

Työn peruspalkka on 2559,97 eur/kk sekä mahdollinen työkokemuslisä. Palkka maksetaan KVTES teknisten sopimuksen mukaan ja työaika on 38,25 h/viikko. Salon kaupungissa maksetaan myös henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää kuuden kuukauden jälkeen.

Etuina tarjoamme muun muassa:

 	koulutusmahdollisuuksia
 	tyky-rahaa
 	maksuttomia ohjattuja liikuntaryhmiä
 	ruokailun edulliseen henkilökuntahintaan

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Panostamme hyvään johtajuuteen. Olemme savuton työnantaja.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, mikäli työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Haku tehtävään päättyy 22.1.2024 klo 12.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Museomestari. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi at salo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat museonjohtaja Susanna Luojus, puh. 044 778 4900, susanna.luojus at salo.fi ja amanuenssi Anna Väänänen puh. p. 044 7784883, anna.vaananen at salo.fi

Soittoaika tiedusteluille Susanna Luojus 16.1. klo 12-15, Anna Väänänen 11.1. klo 12-15.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Susanna Luojus
susanna.luojus at salo.fi


Ilmoitus vanhenee: 22.1.2024 klo 12:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museomestari-salon-historialliseen-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko