[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Harjoittelijoita Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutteihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Helmi 26 17:12:42 EET 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Harjoittelijoita Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutteihin
--------------------------------------------
Jos opiskelet korkeakoulussa tai olet vastavalmistunut, voit hakea Opetushallituksen kautta työharjoitteluun ulkomaille! Kevään hakukierroksella on mukana 8 instituuttia ympäri maailmaa, joten löydät varmasti sinua kiinnostavan mahdollisuuden. Harjoittelun kesto vaihtelee kohteen mukaan neljästä kymmeneen kuukauteen.

Mitä?

Suomella on 16 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa instituuttia, jotka edistävät suomalaisen taiteen, kulttuurin ja tieteen kansainvälistä liikkuvuutta, näkyvyyttä ja yhteistyötä. Se tarkoittaa, että kauttamme voit opiskeluaikana päästä osaksi lukemattomien kieli- ja kulttuurialueiden tärkeää kulttuuri-, taide- ja tiedeyhteistyötä.

Opetushallitus on viimeisen viiden vuoden aikana myöntänyt apurahan n. 150 harjoittelijalle Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa – tänä keväänä sinullakin on mahdollisuus hakea harjoittelutukea.

Syksyn hakukierroksella mukana olevat instituutit sijaitsevat Ateenassa, Beirutissa, Berliinissä, Brysselissä, Budapestissa, Madridissa, Oslossa ja Roomassa.

Ulkomaanharjoittelu instituuteissa laajentaa ammattitaitoasi ja kehittää kieli- ja kulttuuriosaamistasi. Samalla pääset tutustumaan uuteen maahan ja kokemaan itsenäisen elämän uudessa kulttuurissa.

Milloin?

Hakuaika syksyllä 2024 alkaviin harjoitteluihin on käynnissä 27.2.–12.3.2024. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 16.15. Harjoittelu on suunnattu opintojensa loppusuoralla oleville ja vastavalmistuneille opiskelijoille. Se sopii erityisen hyvin opinnoissaan kulttuuriin, taiteeseen tai tieteeseen suuntautuneille nuorille.

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
skti at instituutit.fi


Ilmoitus vanhenee: 12.3.2024 klo 16:15

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/harjoittelijoita-suomen-kulttuuri-ja-tiedeinstituutteihin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko