[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoharjoittelijoita Paimion kaupungille

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Helmi 15 09:31:12 EET 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoharjoittelijoita Paimion kaupungille
--------------------------------------------
Paimion kaupunki hakee kahta museoharjoittelijaa toukokuun alusta elokuun loppuun. Harjoittelukohteina ovat Paimion Sähkömuseo ja Käsityömuseo Miila.

Käsityömuseo Miila on arjen käsitöihin ja kädentaitoihin erikoistunut pieni ja kodikas museo Paimion keskustassa. Miilan näyttelyt kertovat käsityöperinteen pitkästä historiasta ja sen merkityksestä ihmisten arkeen. Käsityömuseo Miila etsii museoalan harjoittelijaa kesätöihin 1.5.-31.8.2024.

Miilan harjoittelijana pääset tekemään monenlaisia museoalantyötehtäviä aina kokoelmatyöstä näyttelynrakentamiseen ja asiakaspalveluun. Käsityömuseon harjoitteluun kuuluu kesän 2024 teemanäyttelyn rakentaminen sisältäen tutkimus- ja toteutustyö yhdessä kulttuurituottajan kanssa. Harjoittelijana vastaat käsityömuseon avoinnapidosta ja muista museon ylläpitotehtävistä yhdessä kesätyöntekijöiden ja muun henkilökunnan kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös ryhmien opastukset näyttelyiden sisältöihin, kokoelmien luettelointia sekä somen sisällöntuotantoa museon arjesta. Lisäksi työhön saattaa liittyä tehtäviä myös muissa Paimion museokohteissa.

Hae harjoittelijaksi Käsityömuseo Miilaan

***

Paimion Sähkömuseo on sähkötekniikan erikoismuseo Paimion keskustassa. Museon näyttelyt kertovat sähköntuotannon, -jakelun ja käytön sekä niiden taustalla olleen yritystoiminnan historiasta. Paimion Sähkömuseoon etsitään harjoittelijaa 1.5.-31.8.2024.

Sähkömuseon harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti museoalan työtehtäviä näyttelynrakentamisesta opastuksiin ja somesisältöjen tuottamisesta avoinnapitotehtäviin. Paimion Sähkömuseossa on pieni museopuoti sekä kaupungin matkailuneuvontapiste, jonka sisällöt kuuluvat myös harjoittelijan työtehtäviin. Sähkömuseon harjoittelujaksoon kuuluu kesän 2024 teemanäyttelyn rakentaminen sisältäen tutkimus- ja toteutustyö yhdessä Sähkömuseosäätiön toiminnanjohtajan ja Paimion kaupungin kulttuurituottajan kanssa. Harjoittelijana vastaat Sähkömuseon, matkailuneuvonnan ja museopuodin avoinnapidosta, sekä muista museon ylläpitotehtävistä yhdessä kesätyöntekijöiden ja muun henkilökunnan kanssa kesäkuusta elokuun loppuun. Sähkömuseossa pääset myös opastamaan ryhmiä museon näyttelyiden sisältöihin. Lisäksi työhön saattaa liittyä tehtäviä myös muissa Paimion museokohteissa.

Hae harjoittelijaksi Paimion Sähkömuseoon

***

Toivomme hakijoilta kiinnostusta museo- ja kulttuuriperintöalaa kohtaan sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvä kielitaito sekä aiempi kokemus näyttelynrakentamisesta ja museotyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme innokasta otetta somen sisällöntuotantoon sekä perus tietokoneohjelmistojen osaamista. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, koska työtehtäviä on myös Paimion keskustan ulkopuolella. Työ sopii museo- ja kulttuuriperintöalan korkeakouluopiskelijalle.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1746€/kk, asetamme ensisijalle hakijat, joilla on oikeus yliopiston harjoittelutukeen. Alla tarkempia kuvauksia paikoista. Paimio sijaitsee Turun ja Helsingin välisen E18-moottoritien varrella, n. 25km päässä Turusta.

Hakuaika päättyy su 18.2. klo 23.59, haastattelut suoritetaan vko 9 ke-pe 28.2.-1.3.2024. Molemmat paikat ovat ilmoitettu sekä JobTeaserissa että Kuntarekryssä.

Lisätietoja: Kulttuurituottaja Sanni Tuuppa, p. 02 474 5250 tai sanni.tuuppa at paimio.fi. Kyselyt ma-pe klo 9-15 välillä.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
sanni.tuuppa at paimio.fi


Ilmoitus vanhenee: 18.2.2024 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoharjoittelijoita-paimion-kaupungille/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko