[H-verkko] Muut ilmoitukset: Suomen Muinaismuistoyhdistys etsii julkaisukoordinaattoria

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Helmi 7 11:20:53 EET 2024


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi muut ilmoitukset: 
--------------------------------------------
Suomen Muinaismuistoyhdistys etsii julkaisukoordinaattoria
--------------------------------------------
Suomen Muinaismuistoyhdistys on merkittävä kulttuuriperintöalan tiedekirjallisuuden kustantaja ja julkaisija. Olemme Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura, ja toimineet kulttuuriperinnön säilyttämisen, tutkimuksen ja näkyväksi tekemisen puolesta yli 150 vuotta.

Julkaisemme vertaisarvioitua tutkimuskirjallisuutta pääsääntöisesti arkeologian, kansatieteen/etnologian ja taidehistorian aloilta. Julkaisusarjojamme ovat Suomen Museo-Finskt Museum, Suomen Muinaismuistoyhdistyksen Aikakauskirja, Kansatieteellinen Arkisto ja Iskos. Julkaisukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Julkaisutoiminnan esittely: https://www.muinaismuistoyhdistys.fi/index.php/julkaisutoiminta/

Etsimme nyt osaajaa julkaisutoimintamme ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Vapaamuotoiset hakemukset 29.2.2024 mennessä yhdistyksen nykyiselle julkaisusihteerille: (julkaisusihteeri at muinaismuistoyhdistys.fi).

Julkaisukoordinaattori
Julkaisukoordinaattori hoitaa yhdistyksen julkaisutoimintaa ja sen kehittämistä. Tehtäviin kuuluvat uusien kirjojen julkaisuprosessi yhteistyössä kunkin sarjan päätoimittajan kanssa, tiedotus ja markkinointi yhteistyössä Tiedekirjan ja yhdistyksen viestintäkoordinaattorin kanssa sekä Urajärvellä sijaitsevan julkaisuvaraston hoitaminen. Yhteistyössä yhdistyksen johtokunnan kanssa julkaisukoordinaattori huolehtii yhdistyksen julkaisustrategiasta, julkaisutoiminnan taloudellisten edellytysten ylläpitämisestä sekä pitkäjänteisestä työstä kirjojen saattamiseksi avoimesti luettavina verkkoon.

Suomen Muinaismuistoyhdistyksen julkaisujen kanssa työskennellessäsi saat monipuolisen näköalan tieteelliseen julkaisemiseen Suomessa ja tiedejulkaisujen tulevaisuudennäkymiin.

Pätevyysvaatimus: Tehtävään ei ole muodollisia pätevyysvaatimuksia, mutta toivomme kiinnostusta tieteelliseen julkaisutoimintaan sekä korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja sopivalta alalta.

Toivomme uuden julkaisukoordinaattorin perehtyvän tehtäväänsä yhdessä julkaisuasioista nyt vastaavien henkilöiden kanssa keväästä alkaen. Tehtävä on luottamustoimi, josta maksetaan 1300 euron vuosipalkkio vuoden lopulla.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Teemu Väisänen
julkaisusihteeri at muinaismuistoyhdistys.fi
https://www.muinaismuistoyhdistys.fi/

Ilmoitus vanhenee: 29.2.2024 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/suomen-muinaismuistoyhdistys-etsii-julkaisukoordinaattoria/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko