[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Amanuenssi Poikilo-museoihin

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ke Syys 13 13:36:46 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Amanuenssi Poikilo-museoihin
--------------------------------------------
Määräaikaisen amanuenssin tehtävä Poikilo-museoissa

Poikilo-museot on Kouvolan kaupungin kulttuuripalveluihin kuuluva yksikkö, joka vastaa Kouvolan taidemuseon ja kaupunginmuseon toiminnasta. Kokonaisuuteen kuuluu myös Poikilo-galleria. Museoiden ainutlaatuiset näyttelytilat ja toimisto sijaitsevat Kouvolatalolla. Kouvolan taidemuseo Poikilo on vastaanottamassa suuren nykytaiteen kokoelman. Etsimme joukkoomme amanuenssia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.10.2023-15.4.2024 kokoelman vastaanottotehtäviin.

Amanuenssina toimit vakituisen taidekokoelmista vastaavan amanuenssin työparina. Tehtäviisi kuuluu teostietojen ja -kuvien luettelointia Muusa-tietojärjestelmään sekä teosten siirron suunnittelua ja valmistelua, teosten pakkaamista ja osallistumista teossiirtoon sekä kokoelman vastaanottoon. Työ on ajoittain fyysistä sisältäen teosten käsittelyä ja kantamista.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseksi antaa soveltuva korkeakoulututkinto museoalalta. Taidehistorian opinnot, nykytaiteen tuntemus, työkokemus kokoelmatyöstä ja Muusa-tietojärjestelmän hallinta katsotaan eduksi.
Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, ideointikykyä ja itsenäistä työotetta. Hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot ovat hyödyksi työssä menestymisessä

Tarjoamme iloisen ja kannustavan työyhteisön ja monipuolisen tehtävän, joustavat työaikaliukumat ja etätyömahdollisuuden sekä E-passiedun.

Työ alkaa 16.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on 36 h 15 min / viikko. Tehtäväkohtainen palkka on 2828,67 €. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa (3 kk).
Hakemukseen on liitettävä kopio kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sekä ansioluettelo. Haastattelut järjestetään torstaina 28.9. ja perjantaina 29.9. Kouvolassa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai http://www.kouvola.fi/rekry

Haku päättyy 24.9.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
anu.kasnio at kouvola.fi


Ilmoitus vanhenee: 24.9.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/amanuenssi-poikilo-museoihin/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko