[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Myymäläkoordinaattori EMMA – Espoon modernin taiteen museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
To Marras 26 10:32:47 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Myymäläkoordinaattori EMMA – Espoon modernin taiteen museoon
--------------------------------------------
EMMA - Espoon modernin taiteen museo lukeutuu Suomen suurimpiin taidemuseoihin ja sitä ylläpitää EMMA-taidemuseosäätiö sr. EMMAn kokoelma- ja näyttelytoiminta on profiloitunut kotimaiseen ja kansainväliseen modernismiin, nykytaiteeseen ja designiin. EMMA sijaitsee Espoon Tapiolassa Näyttelykeskus WeeGeellä. EMMA Shop on palveleva museokauppa näyttelykeskus WeeGeellä ja verkossa.

Etsimme asiantuntevaan, asiakaspalveluhenkiseen ja iloiseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen myymäläkoordinaattoria. Myymäläkoordinaattorin tehtäviin kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyö, museokaupan päivittäisen toiminnan organisointi ja toteutus, myyjien perehdytys sekä verkkokauppaan ja somistukseen liittyviä tehtäviä. Työ on pääsääntöisesti museokaupan aukioloaikoina sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Olet parhaimmillasi asiakaspalvelutyössä. Sinulle on tärkeää tuntea myymäsi tuotteet ja olet auttamassa asiakasta löytämään parhaimman mahdollisen vaihtoehdon. Sinulla on kiinnostusta keskustella asiakkaiden kanssa näyttelykeskuksen laajoista taide- ja kulttuurisisällöistä. (Kiinnostuksesta ja ymmärryksestä alaa kohtaan on hyötyä.) Luot hyvää ilmapiiriä myymälässä ja osaat kannustaa myös muita pääsemään myyntitavoitteisiinne.

Sinulla on myyntihenkinen, aktiivinen ja itsenäinen työote sekä jo kertynyttä kokemusta myynnistä. Suoriudut tyylikkäästi haastavistakin asiakaspalvelutilanteista. Olet joustava ja yhteistyökykyinen. Arvostamme kaupallista koulutusta ja asiakaspalvelusta erikoiskaupan alalta. Somistuskokemus ja verkkokaupan parissa työskentely katsotaan eduksi. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus EMMAn palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtäväkohtainen peruspalkka: 2582,19€/kk + lisät tmv.

Jos kiinnostuit ja tunnistit itsesi niin täytä hakemuslomake viimeistään 8.11.2023: https://duunitori.fi/emma-taidemuseosaatio-myymalakoordinaattori-sdsuu-17467198/hae

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään viikkoon 47 mennessä. (Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.) Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Salla Engström puhelimitse p. 043 8251375 maanantai 30.10 klo 9–10 ja perjantai 3.11. klo 9–10.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Salla Engström
salla.engstrom at emmamuseum.fi
043 8251375


Ilmoitus vanhenee: 8.11.2023 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/myymalakoordinaattori-emma-espoon-modernin-taiteen-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko