[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Museoassistentti Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ma Marras 9 10:25:26 EEST 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Museoassistentti Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon
--------------------------------------------
Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo on paikallisesti merkittävä kulttuurihistoriallinen museo Itä-Lapissa ja tiivis osa Sallan kunnan sivistyspalveluita.

Haemme MUSEOASSISTENTTIA ajalle 1.11.2023 - 31.10.2024

Museoassistentti työskentelee yleisötyön parissa vastaten museon avoinna pidosta, asiakaspalvelusta sekä museokaupasta ja -kahvilasta. Työtehtäviin kuuluu myös opastamista, tapahtumien tuottamista ja markkinointia.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, asiakaspalvelukokemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan museoalan opinnot ja työkokemus sekä alueen historian tuntemus. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kehittämis- ja ideointikykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Museollamme on Green Key -ympäristösertifikaatti ja Sustainable Travel Finland -merkki, joten toivomme hakijalta kiinnostusta ympäristö- ja vastuullisuusteemojen kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Hakuaika 27.10.2023 klo 15 mennessä. Tehtävää haetaan kuntarekry.fi-palvelussa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/museoassistentti-557262/
--------------------------------------------
Lisätietoja:
annina.luostarinen at salla.fi


Ilmoitus vanhenee: 27.10.2023 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/museoassistentti-sallan-sota-ja-jalleenrakennusajan-museoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko