[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Vastaava tuottaja HAM Helsingin taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Pe Joulu 22 15:27:46 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Vastaava tuottaja HAM Helsingin taidemuseoon
--------------------------------------------
Haemme nyt HAM Helsingin taidemuseoon VASTAAVAA TUOTTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2024 alkaen.

Vastaavana tuottajana työskentelet HAM Helsingin taidemuseon näyttely-yksikössä ja toimit HAMin projektiorganisaatiossa Helsinki Biennaali -projektin projektipäällikkönä. Vastaat joka toinen vuosi järjestettävän nykytaidetapahtuman projektin johtamisesta sekä taideteostuotantojen koordinoinnista ja tuotannoista.

Vastaat nykytaidetapahtuman projektibudjetista, sopimusneuvotteluista, teostuotantojen lupa-asioista sekä tapahtuman eri osa-alueiden toteutumisesta yhteistyössä HAMin moniammatillisen projektitiimin kanssa. Kehität omalla asiantuntijuudellasi tuotannon prosesseja. Toimit sujuvasti yhteistyössä taiteilijoiden ja heidän tiimiensä sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut myös laajemmin HAMin toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen toimimalla tuotannollisissa tehtävissä HAMin projekteissa.

Tehtävän vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta projektinjohtamisesta ja kansainvälisistä näyttely- ja/tai tapahtumatuotannosta sekä vahvaa taide- ja kulttuurikentän tuntemusta. Tehtävään valittavalla tulee olla riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, kuten suurten tapahtumien koordinoimisesta ja tuottamisesta sekä projektinjohtamisesta. Kokemus työskentelystä taiteilijoiden kanssa katsotaan eduksi.

Vastaavana tuottajana toimiminen vaatii hyviä viestinnällisiä valmiuksia, tilannetajua ja tavoitteellisuutta. Vahvat yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisu- ja organisointikyky ovat eduksi tehtävässä onnistumiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään innostuneen tiimin mukana HAM Helsingin taidemuseon ja Helsinki Biennaalin tuotannoissa. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä joustavien työaikojen puitteissa ja saat käyttöösi ePassin lounas- ja työmatkaedun.

Palkka 3353,42 € / kk sekä mahdollinen työkokemuslisä.

Mikäli kiinnostuit paikasta joukossamme, lähetä hakemuksesi 11.1.2024 mennessä osoitteeseen rekry at hamhelsinki.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si ja otsikoi viestisi: HAKEMUS, Vastaava tuottaja, oma nimesi. Nimeä myös liitteet siten, että niissä näkyy nimesi. Arvostamme monimuotoista ja yhdenvertaista työyhteisöä ja toivomme saavamme hakemuksia monenlaisilta ja monipuolisista taustoista tulevilta henkilöiltä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Hurskainen, 040 128 6070, jonna.hurskainen at hamhelsinki.fi ma 8.1. klo 13–15, ti 9.1. klo 9–11.00 sekä ke 10.1. 12–14.
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Jonna Hurskainen
jonna.hurskainen at hamhelsinki.fi


Ilmoitus vanhenee: 11.1.2024 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/vastaava-tuottaja-ham-helsingin-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko