[H-verkko] Apuraha: Osk. Huttunen Fellowship lv 2024-2025 tieteelliseen työskentelyyn Cambridgen yliopistossa

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
La Joulu 9 13:16:02 EET 2023


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi apuraha: 
--------------------------------------------
Osk. Huttunen Fellowship lv 2024-2025 tieteelliseen työskentelyyn Cambridgen yliopistossa
--------------------------------------------
Osk. Huttusen säätiö ja Cambridgen yliopiston Clare Hall College ovat vuonna 2013 perustaneet Osk. Huttunen Fellowship –apurahan, joka on tarkoitettu 6–12 kk tieteelliseen työskentelyyn Cambridgen yliopistossa ja se on sijoitettu Clare Hall Collegeen.
Apuraha on tarkoitettu professoreille ja muille akateemisesti meritoituneille, vähintään dosenttitasoisille senioritutkijoille. Se mahdollistaa pääsääntöisesti akateemisen lukuvuoden (12 kk) mittaisen tutkimuskauden Cambridgen yliopistossa, kuitenkin stipendiaatille parhaiten soveltuvalla aloitus- ja lopetusajalla.

Apuraha kattaa majoituksen, ateriat sekä yliopistolaitoksen laskuttaman ’bench feen’. Majoitus tapahtuu perheystävällisellä Clare Hall -collegella. Collegella tapahtuvaa ateriointia tuetaan kuukausittaisella ateriatuella, joka kattaa lounaat ja päivälliset collegen ravintolassa. Apurahaan kuuluu myös henkilökohtainen apuraha, jonka suuruus on 10000-50000 euroa/12 kk. Henkilökohtaisen osuuden suuruus määräytyy tutkimuskauden pituudesta ja apurahan saajan muusta rahoitustilanteesta.

Clare Hall –collegen jäsenyys antaa apurahan saajalle mahdollisuuden osallistua monipuolisesti sekä collegen että Cambridgen yliopiston toimintaan. Aikaisemmat apurahan saajat löytyvät säätiön verkkosivuilta.

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Siihen tulee liittää hakijan CV, tutkimussuunnitelma (maksimipituus 5 sivua), rahoitussuunnitelma sekä kolme suosituskirjettä. Yhden suosituskirjeistä tulee olla kollegalta siitä Cambridgen yliopiston laitoksesta tai yksiköstä, jonka yhteydessä suunniteltu tutkimuskausi on tarkoitus toteuttaa ja jonne stipendiin kuuluva bench fee maksetaan.

Vuosittain Fellowship -apurahan hakuaika on joulukuun alusta tammikuun puoliväliin. Yllä listatut hakuasiakirjat tulee lähettää sähköisesti yhtenä englanninkielisenä pdf-tiedostona. Suosituskirjeet tulee toimittaa sähköisesti pdf-tiedostona suoraan säätiön asiamiehelle.

Lukuvuoden 2024-2025 Fellowship- kauden hakuaika on 1.12.2023-15.1.2024.

_ _ _

 

Osk. Huttusen säätiö sr
Hallitus
--------------------------------------------
Lisätietoja:
timo.avist at helsinki.fi
http://www.oskhuttusensaatio.net/

Ilmoitus vanhenee: 15.1.2024 klo 23:59

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/osk-huttunen-fellowship-lv-2024-2025-tieteelliseen-tyoskentelyyn-cambridgen-yliopistossa/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko