[H-verkko] Työpaikkailmoitus: Intendentti Imatran taidemuseoon

Agricola - Suomen humanistiverkko no-reply at agricolaverkko.fi
Ti Heinä 5 11:04:51 EEST 2022


Agricolan ilmoituksiin on lähetetty uusi työpaikkailmoitus: 
--------------------------------------------
Intendentti Imatran taidemuseoon
--------------------------------------------
Haemme Imatran kaupungille
MUSEOINTENDENTTIÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä alkaa määräaikaisena 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) ja muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi 1.11.2022 alkaen nykyisen työntekijän siirtyessä eläkkeelle.

Imatran taidemuseon kokoelma on valtakunnallisesti merkittävä. Kokoelman vanhimmat teokset edustavat 1900-luvun modernismia. Haemme museointendentin tehtävään taidepuolen osaajaa.
Työhön kuuluvat näyttely- ja kokoelmatoiminta sekä yleisötyö ja asiantuntijatehtävät. Museopedagoginen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.
Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johon sisältyy pääaineena olevan taidehistorian lisäksi museologian perusopinnot.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.
Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää nykytaiteen tuntemusta ja kykyä tehdä perusteltuja päätelmiä taideteoksista.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.
Toimita hakemuksesi tiistaihin 2.8.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.
Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.
Lisätietoja antavat kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo, p. 020 617 5401, sarianna.purtilo at imatra.fi (yhteydenotot 21.-30.6.2022) ja intendentti Eero Laajo, p. 020 617 6702, eero.laajo at imatra.fi (yhteydenotot 4.7.-2.8.2022)
http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi<http://www.asuimatralla.fi/>

 

Eero Laajo
intendentti

eero.laajo at imatra.fi
puh. 020 617 6702

Kulttuuritalo Virta
Imatran taidemuseo
Virastokatu 1
55120 Imatra
www.imatra.fi<http://www.imatra.fi>
--------------------------------------------
Lisätietoja:
Eero Laajo
eero.laajo at imatra.fi


Ilmoitus vanhenee: 2.8.2022 klo 15:00

Tämä ilmoitus on luettavissa Agricola-verkossa osoitteessa https://agricolaverkko.fi/announcement/intendentti-imatran-taidemuseoon/
--------------------------------------------
H-verkko - sähköpostilistaH-verkko at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/h-verkko
--------------------------------------------
Agricolan ylläpitoAgricola at lists.utu.fihttps://lists.utu.fi/mailman/listinfo/agricola



Lisätietoja postituslistasta H-verkko