[Dino] Uutuus - Savustuslaatikko VESIHYDRAULISELLA LUKOLLA

Suomen savustuslaatikko OY savustuslaatikko.markkinointi at gmail.com
Sat Jun 16 06:41:28 EEST 2012


Suomen savustuslaatikko OY
esittää markkinoille uutuuden - savustuslaatikko VESIHYDRAULISELLA LUKOLLA
 
Savustuslaatikoittemme laatu on erinomainen ja käyttöikä pitkää. Suurin osa markkinoilla olevista tuotteista on valmistettu ohuesta metallista ja hitsaussaumat kuumudesta leviävät helposti ja savu karkaa laatikosta ja savustus epäonnistu, ja 10 käyttökerran jälkeen niistä tule käyttökelvottomia. Tuotteemme ovat hyvin valmistettuja ja täysiin ilmatiivit ja saumat kestäviä. Tiedämme että te saatte nauttia savustuslaatikostamme kymmeniä vuosia, ja jos tilaatte paksummasta mahdillisesta metallista niin sellaisesta laatikosta nauttivat vielä lapsenlapsetkin.
Savustuslaatikkomme vesihydrauliset sinetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai tavallisesta 1,2 tai 3 mm:n paksuisesta teräksestä!!!

Savustuslaatikoiden tyypit:
Savustuslaatikkoa on kolmea eri kokoa:
- Matala (yksi grillausritilä),
- Keskikokoinen (kaksi grillausritilää),
- Korkea (kolme grillausritilää).

Tuotteen tilaaminen on helppo:
1 – Lähettäkää tilauksenne sähköpostilla. Mainitkaa tilauksessanne teitä kiinnostavien tuotteiden koodit
2 – Lähetämme takaisin sähköpostiviestin, jossa pyydämme vahvistamaan tilauksenne ja kirjoittamaan tarkat laskutustiedot, toimitusosoitteen, puhelinnumeron.
3 – Saatuamme teiltä kaikki tiedot aloitamme tilauksenne käsittelyn ja toimitamme sen teille kuukauden kuluessa. Pyydämme teitä ymmärtämään, että tilauksen käsittely vie aikaa ja joskus on myös jonotusta.
4 – Vastaanotatte tuotteenne ja vasta sen jälkeen maksatte. Maksuvaihtoehdot ovat käteisellä, luottokortilla tai tilille pankin välityksellä.

Jos ette pidä tuotteesta ja haluatte palauttaa sen, noudamme sen teiltä, palautamme rahat ja viemme tuotteen. Missään tapauksessa ette menettää mitään.

http://www.savustuslaatikko.eu





-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/dino/attachments/20120616/a069a377/attachment.html 


More information about the Dino mailing list